Kvalitets- og produktcertificeringer

Kvalitet og ledelsessystemer

Aalborg Portland har et velfunderet ledelsessystem som omfatter kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og energi. Ledelsessystem opfylder internationale standarder og er certificeret hos Bureau Veritas. Certificeringer er en uafhængig garanti for at Aalborg Portland opfylder krav i ledelses standarder. Kvalitetssystem fokus er konsekvent at levere produkter og ydelser der opfylder kundens behov og forventninger. Aalborg Portland har været kvalitetscertificeret siden 1989.

Produktcertificeringer

Alle Aalborg Portland cementer er CE godkendt og opfylder krav defineret i cementstandarden EN 197-1 og EU byggevareforordning. Overvågning af ydeevne konstans foretages af Bureau Veritas, som har certificeret Aalborg Portlands produkter. CE mærket angiver at produktet opfylder krav til styrker, fysiske, kemiske og holdbarhedsmæssige egenskaber, som angivet i cement standarden.

Produkt egenskaber testes løbende af eksterne uafhængige laboratorier i Danmark og udland.

Supplerende klassifikation

Aalborg Portlands cementer er klassificeret og certificeret efter DS/INF 135 standard. Klassifikation vedrører alkaliindhold og sulfatbestandighed.

BENOR certificeringer

Aalborg Portland følger markedet og kundernes ønsker omkring certificeringer. Indenfor Europa er der flere nationale produktcertificeringer, eksempelvis BENOR, som er en frivillig certificering i forhold til nationale belgiske standarder for cement.

Certificeringen stiller yderligere kvalitetskrav til produktet og overvåges af certificeringsorganen BE-CERT. Kvalitetsmærket BENOR er let genkendelig og garanter for pålidelighed og professionalisme.

AALBORG WHITE cement er BENOR certificeret.

Kontaktperson
Kvalitets- og produktcertificeringer
Leder du efter certifikater?
Vi opfylder internationale standarder og vores produkter er certificeret hos Bureau Veritas. Du finder alle vores certifikater på downloadssiden.
Find certifikater
Har du læst vores kvalitetspolitik?
I politikken kan du læse om vores målsætninger inden for kvalitet og udvikling.
Læs politik